Ervaringen van cursisten


Ik vond het fijn dat er meerdere meditaties aan bod kwamen. Alles was goed gedoseerd. Het was eigenlijk boven mijn verwachting. Het heeft mijn leven veranderd en mij sterker gemaakt.

Ik gebruik veel van je lessen bij mijn tai chi lessen.

Cesar Gonzalez (www.yongsheng.nl)


Door elke dag te oefenen heb ik snel resultaat ondervonden. Deze cursus is een echte aanrader!

J.P.


Ik heb je ervaren als betrokken en toegewijd: zowel het mediteren van jezelf als wat voor ons op onze eigen manier mogelijk was, kwam heel duidelijk en persoonlijk over. We kwamen allemaal goed aan bod.

I.T.


Ik heb genoten. Leuk om in een groep te mediteren. Opbouw was zeer prettig. Het leren omgaan met diverse vormen was leerzaam. De bijeenkomsten gaven mij rust en voldoening. Je bevlogenheid waardeer ik zeer.

L.H.


Ik vond de cursus geweldig! Erg inspirerend door de teksten en jouw inbreng. Goeie opbouw en zorgvuldige begeleiding.

A.S.


Inhoud van de cursus is positief,informatie is voldoende, is inspirerend, rustige sfeer. De mindset/bewustwording van mensen verandert en dat is denk ik ook nodig om te kiezen anders in het leven te staan.

T.G.


Ik heb de cursus als heel leerzaam en prettig ervaren en goede, fijne ondersteuning tijdens het oefenen van de meditatie. Kortom zeer goed bevallen en zeker de vervolgcursus volgend jaar.

Anoniem


Ik ben heel positief over de cursus, ik heb er veel plezier aan beleefd. Ook thuis oefenen vond ik prettig. Ik wil er graag mee doorgaan.

P.R.


Ik vond de cursus erg fijn. Goede opbouw. Variatie aan meditatievormen prima. Cursusleidster als erg fijn ervaren. Fijne en vertrouwde sfeer.

Anoniem


Ik heb de cursus als heel goed en fijn ervaren. Alles vond ik in goede balans. Op naar de vervolgcursus. Super bedankt!

Anoniem


Ik heb de cursus zeer gewaardeerd. De woensdagavond ervoer ik als een opknapbeurt. De cursusleidster vond ik een voorbeeld van rust en tegelijk inspirerend.

Anoniem


Heb e.e.a. ervaren als zeer zinvol, erg ‘warm’.  Weet zeker dat ik er veel aan heb. Het creëert rust. De manier waarop bijzonder prettig.

AnoniemDe cursus heb ik als heel prettig ervaren. De opbouw was heel goed, de sfeer was fijn, zowel vanuit de cursusleiding als de andere cursisten. Ik heb veel geleerd en inzicht gekregen in mijn eigen situatie.

Kortom een topcursus!

C.H.De cursus heeft een mooie opbouw waarin je steeds nieuwe dingen leert.

Goed dat je stimuleert om de geleerde dingen dagelijks in praktijk te brengen. De cursus heeft me geleerd bewust te worden van het “nu” en dat vind ik heel fijn.

E.B.


Ik vond de cursus heel goed. Wat ik ervan verwacht/gehoopt had en zelfs meer dan dat. Hier kan ik echt mee verder. Aandachtiger leven, maar hoe doe je dat? Nu weet ik waar het kan zoeken/vinden.

Anoniem


De cursus beantwoordde aan mijn doel ‘meer balans en rust vinden’ in het dagelijks leven. Dat ik zal moeten oefenen en blijven oefenen, staat buiten kijf, maar de effecten zijn al wel merkbaar.

S.B.


Ervaren dat je met meditatie niets hoeft: er is geen goed of fout, geen oordeel. Prettig: de rust die er van jou uitgaat. Het is helemaal jouw ‘ding’.

H.M.Ik vond de cursus heel leerzaam en praktisch. Ik vond je als cursusleidster heel prettig, rustig, openstaand voor iedereen.

G.M.


Ik heb er iets aan gehad en probeer ermee te werken. Ik vond het zo positief allemaal. Ik kan de cursus aanbevelen bij anderen.

I.P.


De vervolgcursus heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Doordat ik al bekend was met de andere groepsleden en de basis voor de meditatie al gelegd was, gingen de oefeningen vloeiender en waren geen woorden nodig, het liep bijna vanzelf. Kortom, een hele fijne ervaring die om meer vraagt.

C.S.


De vervolgcursus heb ik als zeer waardevol ervaren. Het was een stimulans om steeds bezig te blijven met mediteren en aandachtig bezig zijn. Alle waardering weer voor je begeleiding. Je bent inspirerend, geduldig, attent en hebt zo’n prachtig rustige stem. Gelukkig dat we doorgaan als groep!

A.S.


Inhoud vervolgcursus: diepgang, zet tot nadenken.

Janneke: professioneel, gepast betrokken, fijne invloed op elkaar en de onderlinge sfeer.

Prettig: onze groep, samenzijn, openheid, vertrouwen, bezinning, verhalen, gedichten, stukjes, muziek.

L.H.


Ook deze vervolgcursus vond ik weer heerlijk. Ik vind de structuur van de meditaties heel fijn. Ik vind dat Janneke de opbouw van de avonden goed doet, met zorgvuldig samengestelde thema’s en er straalt veel rust van haar uit.

Anoniem


Ook deze cursus heb ik wederom als zeer prettig ervaren.

Verder kijk ik alweer uit naar de volgende meditatieperiode met deze groep en cursusleidster.

Anoniem


Voor mij was de vervolgcursus een hele fijne, waardevolle cursus. Waarin ik nog weer meer heb ervaren wat meditatie is en hoe je dit ook in je dagelijks leven kunt toepassen. De teksten vond ik erg inspirerend en maakten dat je nog wat had om over na te denken, elke keer weer.

B.I.


De vervolgcursus is voor mij een stimulans om ook thuis te mediteren en heeft ervoor gezorgd dat ik ook in het dagelijks leven meer in het ‘nu’ leef en me meer ontspannen voel.

E.B.


De verschillende vormen van meditatie te herhalen, het vaste stramien van de avond gaf veel rust. Ook vanwege de fijne begeleiding voelde het zeer weldadig. Het huiswerk hield ons ook gedurende de week bij de les!

S.B.


Ik heb de cursus als zeer positief ervaren. Mooie opbouw. Prima te volgen. Verder de docent als zeer ervaren gezien. Deze cursus is erg waardevol voor mij geweest.

J.B.


Trefwoord van deze cursus: geloofwaardig en integer.

Cursusleidster gemotiveerd en met volle inzet. Prijs is laag voor wat geboden wordt. Fijn om de oefeningen ook daadwerkelijk samen uit te voeren. Bedankt.

M.B.


Workshop vond ik echt enthousiasmerend. Inhoud cursus prima. Goed dat we konden zeggen wat we hadden ervaren. Prijsverhouding oké. Ik heb het erg fijn gevonden.

S.S.B.


De cursus sluit aan bij wat ik voor ogen had. Fijn dat er verschillende disciplines aan bod zijn gekomen. Erg leuk en leerzaam. Door de cursus ben ik me bewuster van mezelf en mijn handelen geworden. Ik heb meer rust.

T.N.


De cursus heb ik als zeer positief ervaren. Cursusleidster ervaren als rustig, aardig, correct en vriendelijk.

G.K.


Hoe ik het op de website had bekeken, zo heb ik het ook ervaren. Heb nu duidelijk meer controle over mijn lichaam en voel meer rust. Zeer veel opgestoken ondanks dat ik eerst toch een beetje sceptisch was. Erg bedankt en ik doe graag mee met de vervolggroep.

H.K.


Mediteren is een werkwoord en dat wist ik van tevoren niet. Ben een beetje dichter bij mezelf gekomen door de cursus. Fijn dat het niet perfect hoeft te zijn. Cursusleidster heel toegankelijk, eerlijk.

E.E.


Ik heb de cursus heel positief ervaren, geestverruimend, ik kan er wat mee. Cursusleidster professioneel. Prijs verrassend laag. De cd's zijn een prettige hulp.

R.v.A.


De cursusprijs was het dubbel en dwars waard. De cursus heeft mijn leven veranderd in positieve zin! Ik voel me zo veel rustiger en geniet veel meer van de dingen die ik tegenkom, in alle opzichten!

Y.d.B.


Het is boven verwachting geweest. De verschillende vormen van meditatie, uitleg en slotverhaal geven een goede invulling van de avond. Prettig vind ik het gevoel van veiligheid. Je brengt op een rustige en plezierige manier de juiste sfeer.

G.G.


Bewust geworden van de vele gedachtes en meeslepende oordelen, ben ik na jouw cursus beter in staat om die gewaar te worden en daar minder energie in te stoppen. Mediteren brengt je dichter bij jezelf. Is confronterend, maar ook een weg naar ontspanning en geestelijke vrijheid.

H.D.


Ik vind het heel prettig dat er elke les een samenvatting van de belangrijkste punten wordt meegegeven, zodat je alles nog even rustig kunt nakijken. Ik heb veel gehad aan deze cursus en ga er ook zeker mee verder.

S.G.


De cursus heeft op mij een rustgevende en verhelderende blik op mijn leven gegeven. Hetgeen voor mij het meest relevant is geweest zijn de handvatten om te herkennen dat je beoordelend/veroordelend bezig bent.

10 minuten mediteren is een halve dag rust gewonnen.

J.O.


Ik heb veel geleerd en probeer dit ook toe te passen, vooral het vriendelijk zijn voor jezelf. De cd's waren een mooie verrassing. Ik kan het zeker iedereen aanbevelen.

I.d.B.


De cursus heb ik als zeer prettig ervaren. De manier waarop je het hebt gegeven was duidelijk en rustig.

L.B.


Ik neem vooral, alles met aandacht proberen te doen, mee naar huis. Elke woensdagavond viel ik heerlijk in slaap!

G.M.


Veel ruimte voor ervaringen, daar werd goed naar geluisterd, mooi dat niets goed of fout was.

J.B.


De cursus vond ik erg prettig, vooral ook de ervaring die ik voelde van het vrij zijn. Het heeft mij veel gebracht.  In het dagelijks leven was ik vaker bewust en kon ik mijn aandacht begter gebruiken, wat mij rust gaf.

G.d.G


Ik heb de cursus als prettig ervaren. De cursusleidster vond ik prettig, ze gaf mij veel rust en de ruimte, dat vind ik ook fijn.

G.V.


e-mail

jannekevanderlaan1959

@gmail.com


telefoon

0642191741

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use