Beurs Havelte De Veldkei september 2014

Leuk om met zoveel standhouders op de beurs in Havelte te staan. Mantelzorgers werden in het zonnetje gezet door gratis behandelingen en het aanbod om gratis of tegen geringe vergoeding deel te kunnen nemen aan cursussen die georganiseerd worden door WelzijnMensenwerk Westerveld. Ook aan mijn cursus konden mantelzorgers gratis deelnemen.


Internationale vrouwendag 2014

Ook dit jaar stonden er weer veel standhouders. Een gezellige boel! Fijn zoveel belangstelling voor wat organisaties en bedrijfjes te bieden hebben. Fijn al die prettige contacten en gesprekjes van hart tot hart. Dat vind ik het mooiste wat er is en dat is ook hoe ik het geven van mijn cursussen zie, namelijk vanuit mijn hart. Het geeft mij zoveel voldoening en ik vind het zó inspirerend om samen bezig te zijn met het oefenen van aandacht geven aan het nu. Ongelooflijk wat dat voor prachtige dingen dat teweegbrengt. Fijn om dat met elkaar te kunnen delen.

Beurs Bewust Leven Meppel 2014

Op zaterdag 11 januari 2014 heb ik op de beurs van Bewust Meppel gestaan in CSG Dingstede, Gerard Doustraat 13 te Meppel. Ik heb daar 4 workshops kennismaken met meditatie gegeven. Het was een superleuke dag met hartverwarmende reacties. Er deden meer dan 60 standhouders mee en er was voor ieder wat wils. De organisatie was in één woord geweldig! Er zijn heel veel mensen geweest, ik hoorde dat er wel 1000 bezoekers zijn geweest. Er was een geweldige sfeer en fijn dat er zoveel mensen bezig zijn met bewust te leven.


Internationale vrouwendag 2013

Ik heb met heel veel plezier op de beurs gestaan, veel mensen ontmoet en gesproken. Het was voor mij erg inspirerend om met zoveel mensen in contact te komen. De sfeer met de collega-standhouders was ook bijzonder goed. Erg leuk om dit met elkaar mee te mogen maken. Echt een feest! En wat was het afwisselend, zowel de verschillende stands als het podiumgebeuren en niet te vergeten de ruilbeurzen. Erg gevarieerd aanbod en wat was het gezellig samen.


Lentebeurs 2013

Op 24 maart 2013 heb ik weer op de Lentebeurs staan. Deze werd gehouden in wijkcentrum De Oerthe in Steenwijk van 11.00-17.00 uur. Helaas waren er weinig bezoekers maar ik heb leuke gesprekken gehad.

Ik heb met heel veel plezier op de beurs gestaan, veel mensen ontmoet en gesproken. Het was voor mij erg inspirerend om met zoveel mensen in contact te komen. De sfeer met de collega-standhouders was ook bijzonder goed. Erg leuk om dit met elkaar mee te mogen maken. Echt een feest! En wat was het afwisselend, zowel de verschillende stands als het podiumgebeuren en niet te vergeten de ruilbeurzen. Erg gevarieerd aanbod en wat was het gezellig samen


Lentebeurs 2012

Op 25 maart 2012 heb ik op de Lentebeurs gestaan bij Brasserie De Oude Vesting aan de Meppelerweg in Steenwijk. Ik heb een paar workshops meditatie gegeven. Erg inspirerend om mee te maken! Er waren veel mensen die op deze zonovergoten dag naar de beurs kwamen. Het was ook erg leuk om kennis te maken met medeondernemers op het gebied van gezondheid en wellness. Een geslaagde dag!


e-mail

jannekevanderlaan1959

@gmail.com


telefoon

0642191741

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use